Желания
Добавьте товары в желания
GOOD VIBES ONLY
0
Мой заказ
Описание
Сендвіч з вертикально ламінованого бамбуку, епоксидної смоли та скловолокна, вигнутий в конкейв та кембер,  для  живого, жвавого, чутливого, енергійного.  катання. DropThru вирізи фрезеровані на найдосконалішому обладнанні для більшої точності.
 
Майте на увазі, що гнучкіша дека додає контролю сприяє приємному карвінгу та слайдам на маленькій швидкості, але втрачає стабільність на більшій швидкості. Твердіша дека додає енергетичного потенціалу, стабільності на швидкості, краща для виконання трюків, але не така жвава під час криізингу.
 
Симетрично вирізаний наждак, складається з 6-ти частин, різного типу, більш грубий на кік-тейлах і м’якший в середніх секціях деки.

В 2007 році Dervish став нашим першим експериментом в конструкціях типу dropthrough і можливістю створити гнучку композитну деку для карвінгу з можливістю впоратись з різними стилями катання. П’ять років згодом, в 2012, ми повернулися до нашого флагмана з новими прагненнями щодо його можливостей на думці.

З ширшою платформою ніж у попередника, Dervish Sama збалансував комфорт, контроль і чутливість. У поєднанні з більш виразним профілем конкейву, додаткова ширина деки полегшує ініціювання входу в поворот і підвищує контроль під час слайдів. Ми додали витончені кік-тейли, зміцнені додатковим шаром скловолокна, для полегшення виконання трюків. Шия деки та вирізи dropthrough було вдосконалено для підвищення міцності деки при агресивному катанні.

Sama (в Суфізмі) – церемонія, сфокусована на активній медитації, як інструменті для індивідуальної духовної подорожі. Походження цієї духовної практики пішло від поета Румі, якого вважають засновником ордену дервішів. Через Sama, індивідум прагне піднятись за межі думок, досягнути зрілості, досконалості, наблизитись до Бога.

В графіці для цієї деки ми продовжуємо досліджувати тему дервішів, цього разу в більш абстрактній формі.


Характеристики:


  • Довжина: 42.8" / 109 cm
  • Ширина: 9" / 22.9 cm
  • Відстань між колесами: 31.5" / 80 cm
  • Вага деки: 3.0 - 3.6 lbs / 1.4 - 1.6 kg
  • Вага компліту: 7.0 - 7.6 lbs / 3.2 - 3.4 kg




Лонгборд Loaded Dervish Sama 42"

Артикул 1-22950
Нет в наличии
8 099 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Доставка на отделение НП:
  • БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА - заказов на сумму свыше 2000 грн
Доставка курьером НП (адресная доставка):
  • БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА - заказов на сумму свыше 5000 грн
 
Самовывоз г.Днепр: 
 

Подробнее о доставке

  • Наличными либо картой при получении заказа в магазине «RIDER»
  • Наличными либо картой при получении заказа в отделении «Нова Пошта»
  • Оплата на карту Приватбанка, или через Приват24

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет

Наверх